Virksomhedsoplysninger

Sjov Saft

Adresse: Rahbeks Allé 21, 1801 Frederiksberg C

Email: hej@sjovsaft.dk

CVR: 34876703

Handelsbetingelser

Priser og betaling

Afgivelse af ordrer på hjemmesiden er ikke en juridisk bindende aftale, så vi forbeholder os ret til at annullere enhver ordre. Vi er en lille vinimport og forsøger at holde vores hjemmeside opdateret, så der ikke er vine på hjemmesiden, vi ikke har længere, men det kan jo ske, at vinen ikke er der. Alle penge gives selvfølgelig retur ved annullering.

Levering

Vi har sat en fast leveringspris på 200 kroner, men hvis du vælger at afhente efter aftale er det gratis. Vi er 5 venner, der bor forskellige steder i København og vi kan tage vinen med hjem til os selv eller kommer forbi med dem, når det lige passer, så vælg endelig efter aftale og finder vi den nemmeste måde for dig at få fat i din vin.

Ansvar

Når vinen er solgt, fralægger vi os ethvert ansvar for eventuelle fejl ved vinen. Det hænder en sjælden gang, at en flaske smager af prop. Det er et hændeligt uheld ved vin og den returnerer vi som udgangspunkt ikke, men ring til os, så snakker vi om det.

Returnering af varer

Vi tager alle uåbnede vine retur indenfor 14 dage og giver selvfølgelig pengene tilbage. Kun undtagelser i tilfælde af, at vinen har været dårligt behandlet og f.eks. er brandvarm, når vi får den retur.

Databehandling

Vi lagrer kun din data til analyse til eget brug hos vores hjemmesideudbyder. Vi sælger ikke din data.

Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage, så skriv en mail til os på hej@sjovsaft.dk

Hvis vi ikke finder en fælles løsning, er du velkommen til at klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Det kan du gøre via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives på http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hej@sjovsaft.dk.

Kontakt

I er altid velkommen til at skrive en mail til os på hej@sjovsaft.dk eller I kan ringe til Anders på 40811619 eller Sune på 61671616 eller Morten på 61223244.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.